Home > Service


1. Advertising Outdoor Signage




Solution: You can choose our Kingjet A, B, C, D Series Solvent Printers
.

2. Advertising Indoor Signage


Solution: You can choose our KJ-2000/3000/4000 Printer, It can use Water-based or Eco-Solvent Ink.

3. Vehicle


Solution: You can choose Eco-Solvent Printer or Solvent Printers.

4. Label & Sticker


Solution: You can choose
KJ-5000 Print & Cut Plotter.

5. Glass and Acrylic Industry


Solution: You can choose
KJ-1212F or KJ-2512FR UV Flatbed Printer, use environmental protective UV ink

6. Ceramic industry


Solution: You can choose KJ-1212F or KJ-2512FR Flatbed Printer, use environmental protective UV ink

7. Decoration Industry


Solution: You can choose
KJ-1212F or KJ-2512FR UV Flatbed Printer, use environmental protective UV ink

8. Leather industry


Solution: You can choose KJ-2512FR UV Flatbed Printer, use environmental protective UV ink

9. Phone Case, Leather Cover, PVC Card, Pen, Plaster, Metal, Wood, Textile, Crystal, DIY, etc..


         
Solution: You can choose
KJ-4060F or KJ-6090F UV-LED Flatbed Printer.